Постинг
26.03.2015 20:52 -
Да се изясним
Автор: him
Категория: Изкуство
Прочетен: 2328 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 26.03.2015 21:12
Прочетен: 2328 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 26.03.2015 21:12
Поредният реверанс на Ютюб към моите музикални предпочитания. Поздрави за всички.
П.С. Направих боза. Не знам защо, но изведнъж ми се прииска. Разрових се в нета за някакви рецепти и взех една. Леко на карамба го подкарах, като първо направих закваската от брашно, захар и вода, после я забравих в шкафа, не спазих пропорциите и сложих по-малко вода, като гледах консистенцията да се точи. Сега съм зареден с 3л. Естествено предложих я на съквартирантите. Италианеца само като чу какво има в нея и си излезе. Реших да опитам друг подход и казах на поляка, че искам мнението му. Сипах му малко, мръщи се, плези език и не успя да я допие. Брашното, захарта и водата му звучали зле за една напитка. "А по-добре ли ти звучи фосфорна киселина, която я пиеш почти всеки ден в колата?" Разбира ти свинка от кладенчова боза...Между другото бозата стана страхотна, изумих се приятно. Защо им трябва да я тъпкат с долните подсладители, ама нали алните гъзове насита нямат...Даже използвах обикновено брашно, вместо от просо, както е оригиналната рецепта...
П.С. Направих боза. Не знам защо, но изведнъж ми се прииска. Разрових се в нета за някакви рецепти и взех една. Леко на карамба го подкарах, като първо направих закваската от брашно, захар и вода, после я забравих в шкафа, не спазих пропорциите и сложих по-малко вода, като гледах консистенцията да се точи. Сега съм зареден с 3л. Естествено предложих я на съквартирантите. Италианеца само като чу какво има в нея и си излезе. Реших да опитам друг подход и казах на поляка, че искам мнението му. Сипах му малко, мръщи се, плези език и не успя да я допие. Брашното, захарта и водата му звучали зле за една напитка. "А по-добре ли ти звучи фосфорна киселина, която я пиеш почти всеки ден в колата?" Разбира ти свинка от кладенчова боза...Между другото бозата стана страхотна, изумих се приятно. Защо им трябва да я тъпкат с долните подсладители, ама нали алните гъзове насита нямат...Даже използвах обикновено брашно, вместо от просо, както е оригиналната рецепта...
Няма коментари
Търсене